پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵

اقتصادی

هزینه ۷۰ هزار میلیارد ریالی برای اجرای قطعه ۶ آزادراه تبریز_ارومیه

هزینه ۷۰ هزار میلیارد ریالی برای اجرای قطعه ۶ آزادراه تبریز_ارومیه
پیام آذری - مجری آزادراه تبریز _ارومیه خبر داد: تاکنون برای عملیات اجرایی این قطعه از آزادراه ۷۰ هزار میلیارد ریال از سهم دولتی هزینه شده است.
  بزرگنمايي:

پیام آذری - مجری آزادراه تبریز _ارومیه خبر داد: تاکنون برای عملیات اجرایی این قطعه از آزادراه ۷۰ هزار میلیارد ریال از سهم دولتی هزینه شده است.

پیام آذری


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، حسین جباری با بیان اینکه در زمان کنونی قطعه ۶ این آزادراه به حدود ۴۷ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است افزود: قطعات ۳ و ۴ این آزادرا زیربار ترافیک رفته است و قطعه ۶ نیز توسط سرمایه گذار در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه هم اکنون طرح روکش آسفالت قطعه ۴ این آزادراه نیز برای افزایش ایمتی تردد در حال اجرا است اظهار کرد: قطعه پنج این آزادراه نیز برای انتخاب پیمانکار به مناقصه گذاشته شده است.
مجری آزادراه تبریز_ارومیه با بیان اینکه تامین اعتبار این طرح به صورت مشارکتی ۶۰ به ۴۰ به عنوان سهم دولت و بخش خصوصی انجام می‌شود گفت: در صورت رفع مشکلات مربوط به تملک اراضی واقع در این پروژه از سوی اداره کل راه و شهرسازی، این قطعه از آزادراه تا ۲ سال آینده به بهره برداری می‌رسد.
جباری ادامه داد: قطعه ۶ آزادراه ارومیه_تبریز به عنوان رینگ دوم و کمربندی اصلی شهر تبریز بوده و بهره برداری از آن می‌تواند بخش قابل توجهی از ترافیک عبوری محدوده شهری و بزرگراه کسایی را به خود اختصاص دهد.
وی یادآور شد: این آزادراه به طول حدود ۳۲ کیلومتر از محدوده دیزل‌آباد تبریز آغاز شده است و پس از عبور از شرق وادی رحمت، جنوب روستا‌های شادآباد مشایخ، چاوان و زرنق و زیرگذر شهرک اندیشه، به آزادراه تبریز - زنجان و سه‌راهی اهر متصل می‌شود.
قطعه ۶ آزادراه ارومیه _ تبریز به طول ۲۸ کیلومتر از تقاطع دیزل آباد در انتهای کمربندی غرب تبریز شروع پس از تقاطع آزادراه تبریز - زنجان و سه راهی اهر به جاده قدیم تبریز _ زنجان می‌رسد و به عنوان کمربندی جنوبی تبریز عمل خواهد کرد و آزادراه‌های تبریز_زنجان، تبریز_بازرگان و تبریز_ ارومیه را به یکدیگر متصل می‌کند.
تکمیل شبکه آزادراهی در محدوده شهر تبریز، جلوگیری از ورود ترافیک برون شهری و گذری به بزرگراه شهید کسایی و کاهش ترافیک، جذب ترافیک از سه راهی اهر به منظور کاهش ترافیک اهر از داخل شهر تبریز، جلوگیری از ورود وسائل نقلیه سنگین به داخل شهر تبریز و کاهش مسیر و افزایش سرعت از جمله مزایای بهره‌برداری از قطعه ۶ آزادراه تبریز _ ارومیه است.


نظرات شما